Sayfalar

4 Eylül 2012 Salı

Kaz Ayaklarına Karşı Doğru Göz Çevresi Temizliği

Göz makyajının doğru yapılması ve etkileyici bakışlara sahip olmak harika bir duygu..
Ya Göz Makyajının Temizlenmesi..?

Göz çevresindeki cilt; altında yağ dokusu bulundurmayan bir yapıya sahiptir. Yağ dokusu sağlıklı bir ciltte, cildin altında, cildi besleyen doğal bir tabakadır.

  • Yağ dokusunun gereğinden fazla olması, cilt iyi temizlenmediğinde sivilcelenmeye neden olabileceği gibi, ileri yaşlarda cildin sarkmasına neden olur.
  • Yağ dokusunun gereğinden az olması, cildin gerilmesine ve kırışıklıkların genç yaşta belirmesine ve ileri yaşlarda da derinleşmesine neden olur.
Göz çevresi ise her insanda yağ dokusuna sahip olmayan tek yerdir. Dolayısıyla bu nadide bölgenin bakım ve temizliği çok önemli.
Peki ne yapmalı ???

Göz çevrenizi mutlaka dermokozmetik bir ürün ile temizleyin. İçerisinde alkol ve paraben içermeyen ürünler cilde zarar vermeden temizler ve aynı zamanda yaptığınız bakımı da destekler.http://www.santekozmetik.com/grup.asp?grup_no=2&grupRoot=19

Göz çevrenizin dermotolojik bir ürün ile temizliği, kaz ayakları dediğimiz kırışıklıkların,görünümünü azaltır ve oluşumunu engeller.
Sağlıklı bir cilt için bakımına temizliğinden başlayın!!!

Clean around the eyes with a derma-cosmetic products. Alcohol and paraben-free products without damaging the skin clean and at the same time taking care of your support. www.mavala.com

Use the right solution to the right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!



2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. harika bilgiler ,dermokozmetik alanında uzman birisinden bunları okumak çok daha mantıklı geliyor insana. Neden blogunuzun üye sayısını arttırmıyorsunuz? Eminim insanlar bu blogdan faydalanmak isteyeceklerdir.Ben artık takipteyim. Ayrıca blogumda çekilişim var tek yapman gereken izleyici olmak. Gelirsen çok sevinirim :) sevgiler

    http://handeyuzel.blogspot.com/2012/09/cekilis-var.html

    YanıtlaSil