Sayfalar

24 Eylül 2012 Pazartesi

Tırnaklarınızda Porselen Görüntüsü

Tırnaklarınız yapısal olarak çok İNCE ve KIRILGAN mı?

Tırnak boynuzsu dokunun keratinden oluşan esnek bir tabakasıdır.Epidermik hücreler tırnağın kökünde oluşur ve sertleşir. İnsan bedenindeki bu en büyük keratin tabakasının gelişimini etkileyen çok farklı etkenler vardır;

  • Genetik Bileşim
  • Beslenme
  • Sağlık (Tırnağın durumu bunun en büyük yansımasıdır)
  • Çevre
Keratinin yanı sıra; sülfür, selenyum, kalsiyum ve potasyum gibi mineral tuzların çok ölçülü bir karışımı da bulunmaktadır.

Tırnaklarınız yapısal olarak hassas ve kırılgan ise size mavala TIRNAK KALKANI'nı kullanmanızı öneririm. Ürün adeta tırnağı koruyucu bir kalkan gibi sert darbelere karşı korur ve kuvvetlendirir. Tırnağınızın üzerinde ikinci bir tırnak oluşturarak, daha güçlü uzamasını sağlar. Tırnakta porselen tırnak görüntüsü oluşturur.


Ürün iki aşamalıdır. İçerisinde 2 adet şişe bulunmakta. Birinci şişe tırnağın üzerine yeni tırnak oluşturur, yapısı lifli olduğu için üzerine oje sürülemez, ikinci şişe ise tırnağı ojeye hazırlayan bir çukur dolgusudur. 1. Şişeden tırnağa oje gibi sürüp kuruduktan sonra 2. şişe sürülmelidir. Üzerine ojenizi sürdüğünüzde porselen tırnak görünümlü, güçlü tırnaklara sahip olursunuz.
Fiyatı:64 TL.

Is structurally delicate and fragile nails NAIL Shield Mavala is suggested to use. Tab on the product almost as hard as a protective shield protects and strengthens against damage. Creating a second nail on your nails, provides a stronger longer. Nail porcelain creates the image of the nail.

Product has two stages. There are 2 units in bottle. The first bottle creates a new nail on the nail, nail polish on it to be fibrous structure of the exile, the second bottle of nail hole filler to prepare to the nail polish. 1. after drying nail polish bottle 2 as the continuing bottle should be applied. When you put it on porcelain nail Eugenics looking, you will have strong nails.
The Price is:28 Euro

Use the right solution to the right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder