Sayfalar

10 Eylül 2012 Pazartesi

Bit'i Çocuklarınızdan Uzak Tutun

Okullar açıldı, mini mini 1'ler bugün okula başladılar :)
Hepimizin ilkokulda yaşadığı BİT problemi korkulu rüyanız olmasın!!!


Çocuklarınız henüz bitlenmeden onları koruyun!
Bugün eczanede tanık olduğum bir şampuanı tanıtacağım size. Meğer biti saçlardan uzak tutmak mümkünmüş:) Oysaki hatırlıyorum da bizim bitleri annem gaz yağı ve kokusu iğrenç bir şampuanla temizlemeye çalışmıştı. Günlerce tarayıp, tarakla ayıklamaya çalışmıştı, korkunç günlerdi!

Bugün bilinçli bir anne, "Çocuğumun bitlenmesinden korkuyorum, nasıl önlem alabilirim?" diye sordu ve dermokozmetik uzmanı raftan içinde söğüt kabuğu özü, kafuru ve asiliksalisalik asit bulunan bir şampuan alıp anneye önerdi. Bu şampuanın içinde bulunan kafuru, bitlerin saça gelmesini önlüyor, söğüt kabuğu ise tahriş ve iritasyonu önleyerek antibakteriyel etki yaratıyormuş.Gerçekten çok etkilendim ve hemen paylaşmak istedim..

Keep away your children from hair-bit!

Today conscious mother, "I'm afraid my child to get hair-bit, how can I measure?" she asked, and derma-cosmetic specialist in the rack willow bark extract, camphor, and suggested the mother take a shampoo whithin asiliksalisalik acid. This is found in shampoo camphor, bits prevents the hair to come, willow bark has antibacterial effect by preventing the irritation. I was very impressed and immediately wanted to share it ..

Use the right solution to the right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!



4 yorum:

  1. Bit tedavisinde bircok urun var ama dermokozmetik olanlari tercih etmek gerek aksi halde gazla olacak seyler degil bunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, bit saça bulaşmadan müdahale edebilmek önemli.Bunun için Rausch markasının Söğüt Kabuğu Şampuanını öneriyorum, bu konuda çok başarılı.

      Sil
  2. Merhaba,iadeyi ziyarete geldim..Bitkisel tarifleri ben de fırsat buldukça uygularım..Özellikle ürün tanıtman hoşuma gitti..Bitle ilgili şampuanı ben de duydum henüz uygulamadım..Gerçekten bütün annelerin korkulu rüyası bit..Sevgiler..


    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin Vanilins:) Gerçekten beni çok sevindirdin!!!
    Bit gerçekten anneler için en önemli konu şu sıralar. Rausch markasının Söğüt Kabuğu Şampuanı bu konuda çok başarılı. Dermokozmetik ürün satan eczanelerden edinilebiliyor!!
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil