Sayfalar

23 Eylül 2012 Pazar

Tüm Yüz Temizliği İçin Tek Ürün

Tüm yüzünüzü temizlemek için göz çevresine ayrı, cildinize ayrı temizleyici kullanmayın. Her iki işlem için tek ürün kullanmanız yeterli..



Bioderma markasının Sensibio H2O ürünü bunun için biçilmiş kaftan!

Ürün, hem göz makyajının temizliğinde hemde cildin tüm gün maruz kaldığı dış etkenlerin temizliğinde dermatologlar tarafından da reçete edilen başarılı bir dermokozmetiktir.


Ürün 50-250 ve 500 ml'lik şişelerde satışa sunulmaktadır. Ayrıca şu an eczanelerde 500 ml'lik ürün alımına 2. ürün BEDAVA :) Bu fırsatı kaçırmayın..
Fiyat: 49,50 TL

Don't use double product as a eye make up cleanser and skin cleanser! It's enough the one product for both. Sensibio H2O product of Bioderma brand is very succesfull for cleaning all face which is pointed as a strong dermocosmetics among the doctors.

Also Sensibio H2O is offered different tipes like 50-250 and 500 ml's. In these days,ıf you buy one 500 ml of the product, you get the same FREE:) 
The Price is: 21,50 Euro

Use the right solution to the right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!

2 yorum:

  1. Işte tam ihtiyacim olan ürün! Bu ürünü deneyen varsa lütfen deneyimlerni paylaşsin..

    YanıtlaSil
  2. Elif Hanım Merhaba;

    Bizzat kendim ve benimle birlikte birçok yakınım, tanıdığım kişiler,Bioderma markasının Sensibio H2O ürününü vazgeçmeden, büyük bir keyifle kullanıyor.Ürün makyajın yanı sıra cildin gözeneklerinin de temizlenmesini ve açılmasını da sağlıyor.Dolayısıyla üzerine süreceğiniz nemlendiricinin de etkisi bu sayede artıyor.Ben çok memnunum. Diğer kullanıcıların da yorumlarını bekliyoruz.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil