Sayfalar

30 Ağustos 2012 Perşembe

%100 İnsan Saçından Kirpikler, Harika!


TAKMA KİRPİK MODASI


















Takma Kirpik Tarihçesi:


  1. Takma Kirpik uzun yıllardır kadınların kullandığı bir gelenek aslında. Önceleri plastik kirpikler vardı, yoklukta Abdurrahman Çelebi' ydiler :) Ancak bu kirpikler "BEN TAKMAYIMMM" diye bağırıyorlardı. Hiç hoş değildi.
  2. Daha sonra ipek kirpik modası baş gösterdi.Kadınlar çok rağbet etti.Bu kirpikler bir takılıyordu, 2-3 ay kalıyordu. Hadi artık çıkaralım dediğimizde, AAA Bir de bakmışız kendi kirpiklerimiz den de olmuşuz, kullanılan güçlü yapıştırıcılar, çıkarma işlemi sırasında kendi kirpiklerimizi de alıp götürdü :((((
  3. 2012'ye gelindiğinde % 100 İNSAN SAÇINDAN yapılmış ve sterilize edilmiş dermokozmetik alanında yeni bir çığır açan kirpikler ortaya çıktı.www.ardelllashes.com
Bu kirpikler, kendi kirpiklerimize zarar vermiyor, kullanılan yapıştırıcı insan sağlığına zarar vermiyor ve prezervatif (koruyucu) içermiyor. (DUO Yapıştırıcı) Şerit, yani bütün kirpikler 10 ile 15 defa arası kullanılabiliyor. Fiyatı: 18 TL , Tekli kirpikler ise bir hafta ile 10 gün arası kirpikte kalıyor. Fiyatı: 18 TL 

Bu doğal kirpiklerin en önemli özelliği; takıldığı zaman kendi kirpiğinizden ayırt edilemiyor olması! Kirpikleriniz hem doğal hem de dolgun ve daha uzun görünüyor, dışarıdan bakan kişi sizin takma kirpik kullandığınızı ANLAMIYOR!!!

Bu kirpikler ECZANE'de ve seçkin KUAFÖR Salonlarında satılıyor.www.santekozmetik.com Düğünlerde ve özel davetlerde makyajın vazgeçilmez bir aksesuarı. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Bu arada ben benimkileri araba kullanırken ışıklarda takıyorum :) Takması çok pratik ve keyifli!

It was movie magic that launched a famous beauty trend. In 1916, legendary movie director, D.W. Griffith wanted Seena Owen, the leading lady of his epic, "Intolerance", to have glamorous lashes so long they would gracefully touch her cheeks when she fluttered her eyelashes or looked down thoughtfully. A wig maker wove human hair through fine gauze and gummed them to Owen's eyelids creating the very first set of false eyelashes. Needless to say, women wanted the same movie star lashes and a trend was born.
ARDELL has become the world's leading brand in faux eyelashes because it has stayed true to its mission in wanting to give women a way to have beautiful, unforgettable eyes. The dedication to this goal began in 1971 when Arnold Miller founded ARDELL along with his wife, Sydell Miller. The name ARDELL comes from combining their first names. With the introduction of ARDELL Duralashes, their first line of individual faux eyelashes, the Millers grew their business with great success. They put ARDELL strip lashes and individual lashes on the shelves of thousands of retail and professional stores and the brand never looked back.
Use the right solution to the right problem.
Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder