Sayfalar

21 Kasım 2012 Çarşamba

Saç Boyası Seçerken Nelere Dikkat Ediyorsunuz?

Saç, Başımızın Tacıdır!!!

Saçlarımız ruh halimizi yansıtan aynalar gibidir.Her başımız sıkıştığında, rengini ve şeklini değiştiririz. Bin bir renk tonuyla geçeriz aynanın karşısına. 

Peki kullandığımız saç boyalarının saçımızı ne denli yıprattığını hiç düşündük mü?

Şimdi sizlere içinde amonyak ve peroksit bulunmayan, bitkisel ve %100 zararsız bir üründen bahsedeceğim.

J.F. Lazartigue Coloring Emolsion

J.F.Lazartigue Markası uzun yıllardır, saç kökü, saç derisi ve saç uçlarını ayrı ayrı analiz eden ve kullanıcısının problemlerine farklı bir yaklaşım getirerek saçı anlayan uzman bir markadır!

Bu farklı yaklaşım ile birlikte amonyak ve peroksit içermeyen saç boyasını formule etmiştir. Ürün  açıcılık özelliğine sahip değildir. Beyaz saçları kapatmada çok başarılıdır. İçeriğinde saçı besleyen aminoasitlerin olması ve zararlı kimyasallar olmaması; kemoterapi görmüş ve hala gören hastaların ve hamile bayanların kullanımına olanak vermektedir. Farklı renk tonlarıyla bize farklı kadınlar olma lüksünü de sunuyor:)


Saçlarımıza zarar vermeyen doğal, zararlı kimyasallar içermeyen, özellikle içinde amonyak ve peroksit olmayan dermokozmetik saç boyalarını tercih edin!!! Saçlarınızın ışıldadığını ve eski doğal haline geri döndüğünü göreceksiniz. Ürün sadece eczanelerde satılmaktadır!
Fiyat: 49,00 TL

Doğru Soruna Doğru Ürün Kullanın.

Güzellik Sanattır!

2 yorum:

  1. Saçını boyatan biri olarak bu ürünü araştıracağım,teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ürünü www.santekozmetik.com adresinden de araştırabilirsiniz!
      Sevgilerimle.

      Sil