Sayfalar

25 Ekim 2012 Perşembe

Bu Yılın Saç Rengi Modası: KARAMEL Tonları

Bu yıl farklı bir trend yaratmak ve imajınızı yenilemek istiyorsanız; saçınızda KARAMEL Tonları'nı tercih edin!

2012-2013 Sonbahar-Kış Modası içinde hafif sarı tonları olan KARAMEL tonlar. Hem yüzünüzde sıcak bir ifade oluşturmak hem de daha havalı görünmek istiyorsanız,
  • Bal Köpüğü
  • Fındık Kabuğu
  • Kahve Köpüğü
  • Altın Sarısı
  • Bakır Kahve
vs.. gibi KARAMEL Tonlarını saçınızda denemelisiniz. Bunun için mutlaka farklı renk kataloglarını incelemyi ihmal etmeyin.Renk Tonu seçimlerinizde saçınızda var olan ana tona dikkat etmelisiniz.
-Alt ana renginiz koyu ise ( siyah-koyu kestane- kestane- koyu kahve); kullanacağınız oksidan numarası: 9 olmalı.
-Alt ana renginiz açık ise ( kumral-sarı-açık sarı) ; kullanacağınız oksidan numarası: 6 olmalıdır.
Saçınıza istenen rengi verdikten sonra mutlaka boyanın verebileceği zararları en aza indirmek, boyanın kalıcılığını arttırmak  ve daha parlak ve bakımlı saçlara sahip olmak için; saç bakım maskelerini uygulayın..
Doğru Soruna Doğru Ürün Kullanın.
Güzellik Sanattır!

4 yorum:

  1. oksidan numarasının önemli olduğunu bilmiyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç rengini istenen renge çevirmek için mutlaka oksidan kullanmak gerekiyor. Eğer açık bir saç rengine 9 numara kullanılırsa bu ağır gelir ve saç istenen renkten daha açık ve hatta havuç rengine bile dönebilir. Bu da kısa bir bilgi :)
      Yorumun için teşekkür ederim Billur'cum:)

      Sil
  2. Merhaba benim saç rengim siyah ben karamel yada bal köpüğü tonlarında bir saç rengi istiyorum ama saçlarım yanarmi diyede tereddütte kalıyorum sizce napmaliyim

    YanıtlaSil
  3. Tekrar Merhaba;

    Siyahın açık renklere dönüşü zordur. Ancak saç renginiz kendi saç renginiz ise, yani altında başka bir boya yok ise dilediğiniz renge kolayca çevrilebilir. Altında başka bir renk var ise, daha önce boya-işlem görmüş ise, işte şimdi çok dikkatli olmak ve açıcının dozunu iyi ayarlamak gerekir. Bence profesyonel bir kuaför salonuna gidip saçlarınızı kontrol ettirip buna göre renk dönüşümünü gerçekleştirmelisiniz.
    Sevgilerimle,
    Güzellik Sanattır!!!

    YanıtlaSil