Sayfalar

9 Eylül 2012 Pazar

Saçlarınızı Geri Kazanın


Sonbahar geldi, çattı. Tüm yaz ayları boyunca saçlarınız denizin tuzuna, havuz kloruna ve güneşe maruz kaldı, nemi azaldı, saç uçları kurudu ve çatallaştı, saç derisi doğal minerallerini kaybetti, hatta boyanız bile aktı gitti...

Şimdi saçlarınıza bakım yapma zamanı... 
Saçlarınızı Geri Kazanın!
Yıpranmış, kurumuş ve hasar görmüş saçlarınız için  Rausch At Kuyruğu Yoğun Bakım Kremi' ni şiddetle öneriyorum. İçeriğinde %20 oranında saf doğal at kuyruğu özü ve bitkisel yağlar içeriyor.

Kullanımı: Kremi ıslak saç derisi ve saç uçlarına sürüp eşit dağılması için bir tarakla tarayın ve 15 dakika bekleyin, ardından deterjan içermeyen dermokozmetik bir şampuan ile yıkayın.Bu işlemi haftada 1 kere tekrarlayın. Tüm gece de saçta ve saç derisinde bırakılabilir.

Sonuç: Sağlığına kavuşmuş, ışıl ışıl parlayan, nemini geri kazanmış ve kokusuna hayran bırakan saçlar :)
Fiyatı: 59 TL

Autumn came, frowned. All your hair, sea salt during the summer months, the pool kloruna exposed to the sun and moisture decreased, dry ,ends of the hair, scalp natural minerals lost, even if your paint flowed gone..
Wın Back Your Hair!

Use the right solution to yhe right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!




2 yorum:

  1. Merhaba, ben Yağmur.Rausch'un Söğüt kabuğu şampuanını ben kullandım.Çok memnun kaldım.Ayrıca seboreid dermatiti de tedavi ediyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yağmur Hanım; dediğiniz gibi Söğüt kabuğu şampuanı seboroid dermatiti de tedavi ediyor, aynı zamanda saç köklerini güçlendirip dökülmeleri de önlüyor.Yani her derde deva diyebiliriz :)

      Sil