Sayfalar

6 Eylül 2012 Perşembe

Cildinizdeki Ölü Deriden Zahmetsizce Kurtulun

Evinizin konforunda cildinizdeki ölü derilerden kurtulun.
Cilt, her gün biz fark etmesek de alt tabakası olan epidermisden kendini sürekli yeniler.Cildin üst tabakasında gün be gün katman katman deri tabakası birikir ve bu tabakanın temizlenmesi cildimizin tazelenmesi ve genç kalması için şarttır.


İşte evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz peeling tarifi!!!



Malzemeler:

  • Bir yemek kaşığı yoğurt
  • Bir çay kaşığının yarısı kadar karbonat
  • 2-3 damla limon suyu
Yukarıdaki tüm malzemeyi bir kaba koyup güzelce harmanlayın. Cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak sürün. Bu işlemi 2-3 dakika sürdürün ve cildinizi suyla temizleyin. Üzerine daha önce tarifini verdiğim nemlendiricinizi sürmeyi unutmayın.
Cildinizin tazelendiğini ve renginin eşitlendiğini, sağlıklı bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz. Bu peeling işlemini haftada 1 kere mutlaka tekrarlayın.

Today, I want to share a practical peeling which you can prepare in your home comfort.
Peeling helps the skin to get fresh look and healty.
Ingredients:
  • One spoon of yogurt
  • A half teaspoon of carbonate
  • 2 or 3 blob lemon water
Put all these ingredients in a bottle and shake them carefully than apply to your skin with finger massage. Continue this operation in 2 or 3 munites and wash your face with clean water. Repeat it one a week. You wıll see your skın that is getting refresh and shine...After this peeling, absolutely apply your mostrising cream to your skin.

Use the right solution to the right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!

2 yorum:

  1. Ben bu peeling tarifini yemeklerimde kullaniyorum. Yaptigimiz yemeklerede hos bir lezzet katiyor. Ben ozellikle kahve peelingini oneriririm. Yalniz nescafe degil Turk kahvesiyle ozellikle orta olaninin telvesi yuzde daha bir guzel etki birakiyor. Limon ve kahve karisimi mideye de iyi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim.Doğadan elde edilen her bileşim saf içerikler olduğu için zararsız ve yararlıdır. Bu arada kave ve limon karışımı diyare rahatsızlığına da iyi gelmekte :)
      Sevgilerimle...

      Sil