Sayfalar

30 Eylül 2012 Pazar

BACAKLARINIZDAN UTANMAYIN

Bacaklarınızda Çorap Görüntüsü!!!

Bacaklarınızda prüzsüz bir görüntü elde etmek ve bunu da çorak giymeden yapmak ister misiniz? Üstelik görüntünüz  havuzda ve denizde, su teması halinde bozulmayacak!!!



Sally Hansen markasının Airbrush Legs ürünü; bacaklardaki leke, varis, sivilce, kıl kökleri,çukurluk gibi kusurların kapatılmasını sağlıyor.



Bacak fondoteni olarak anılan bu ürün; farklı renkleriyle bacaklarınızda istediğiniz bronzluğa ulaşmanızı da sağlıyor.
Fiyatı:49 TL


Do not be shy legs!!!


To obtain an image of your legs smooth and I would like to make the barren wearing? Moreover, the pool and the sea of images, in contact with water will not come out. 
Sally Hansen Airbrush Legs product brand, legs, stain, varicose veins, acne, hair roots, gives the closure of defects, such as depression.

This product is referred to as the leg lay off the different colors of the legs to reach the desired tan is also provided.
The Price is 22 Euro.

Use the right solution to the right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!

3 yorum:

  1. Ben 1 yıldır kullanıyorum.Gerçekten çok etkili, özellikle yaza girerken bronzlaşana kadar bembeyaz bacaklarla gezmek zorunda kalmıyorsunuz..
    Harika:)Yazınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben Merve, aslinda rahatsizligim bacagimin rengi degil ama kil köklerim sanki çok açık. Biraz farklı bir örnek olacak ama sanki tavuk dersinin dibindeki kısım gibi.. acaba bu görüntüden kurtulmanın bir yolu var mi ve bahsi gecen ürünün bir faydası olur mu? Birde ne kadar kullanabilirim yani ortalama omru...??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Merve Hanım;
      Airbrush Legs; bacaklarımızdaki farklı renkleri, lekeleri ve kıl köklerinin o hoş olmayan görüntüsünü kapatmak ve rengi eşitlemek için kullanılıyor. Benim kız kardeşimin bir bacağı tamamen yanık ve haliyle tüm bacağında farklı renkler mevcut. Ürünü kullandığında diğer sağlıklı bacağının rengine ve görünümüne sahip oluyor.Tabi ki geçici bir çözüm ancak çok başarılı.Bir şişe ürün yaklaşık (kullanımınıza da bağlı olarak, uzun boyluysanız) 3 ay gidiyor.Yıkanırken duş jeli kullanırsanız ancak temizleniyor. Kullandıktan sonra deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
      Sevgilerimle...

      Sil