Sayfalar

30 Ağustos 2012 Perşembe

Ufak Dokunuşlar, Etkileyici Bakışlar!


Kaş ve kirpik, makyajın vazgeçilmez ögeleridir. Doğru yapılan göz makyajı bakışlarınızın daha etkileyici ve vurgulu olmasını sağlar.

Peki KAŞ ve KİRPİKlerimi nasıl belirginleştirebilirim?






















KAŞ MAKYAJI: Öncelikle kaşlarınızın yüzünüzün şekline uygun olarak alındığına dikkat edin. Kaşlarınız seyrek ise yada yanlış alınmadan dolayı şekli bozuk ise, kaş renginize uygun bir "Kaş Kalemi" edinin.Kaş kaleminiz ile kaşlarınızın aralarını ve eksik olan yerleri doldurun.Kaşınızın hemen altına kaş belirginliğini sağlamak için az bir miktar beyaz far sürün. Bu işlemden hemen sonra bakışlarınızın hemen değiştiğini göreceksiniz.

Öneri: Kaş kalemlerinin piyasa fiyatları çeşitlilik gösteriyor.10 TL ile 25 TL arasında bulmanız mümkün. Özellikle dermokozmetik ürünler tercih edin. www.ardelllashes.com Bu ürünler cilde zarar vermeyen ve mineral içerikli olan ürünlerdir. Eczanelerden temin edilir. 

GÖZ MAKYAJI: Burada yapacağınız ilk şey; eğer far kullanmayı sevmiyorsanız yada beceremiyorsanız, farklı renklerde göz kalemleri edinmek. Göz kapağınızın üst kısmına renkli göz kalemini düzgün bir şerit halinde sürün, isterseniz uç da ekleyebilirsiniz :) Göz kapağınızın alt kısmına ise MUTLAKA SİYAH göz kalemi sürün.Son olarak kirpiklerinizin dolgun ve uzun görünmesi için maskaranızı sürmeyi unutmayın.

Öneri: Gözler dünyaya açılan pencerelerimizdir.Dolayısıyla göz sağlığımıza özen göstermeden olmaz. Satın alacağınız göz kalemi ve maskaranın yine dermokozmetik bir marka olmasına dikkat edin.www.mavala.com Bu tarz ürünler kirpiklerinize renk verirken aynı zamanda kıl köklerinin de güçlenmesini ve daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Burada fiyatlar; göz kalemlerinde 25 TL ile 40 TL arasında, maskaralarda ise 30 TL ile 50 TL arasında değişiyor.Eczacınıza mutlaka danışın.

Hadi; aynanın karşısına geçin ve bir deneme yapın.Ufak ve basit dokunuşlarla bakışlarınızı değiştirebilir, etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz!

On lashes and brow where you can have effective looks by making little touches. Use dermocosmetics products on eye lite, mascara and eyebrow pencil with brush. Consult your pharmacist!

Use the right solution to your right problem.

Doğru soruna doğru ürün kullanın.

Güzellik Sanattır!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder