Sayfalar

26 Ekim 2012 Cuma

Manikür-Pedikür Yaptırıyor musunuz?

El ve Ayak Bakımı; günümüzde kadın-erkek herkesin dikkat etmesi gereken bir bakım türü..
Peki; manikür-pedikür yaptırmalı mıyım?
Sağlıklı el-ayak bakımı nasıl olmalı?
Günümüzde artık, pens ve makaslarla yapılan manikür-pedikür; yerini kaliteli markalarla yapılan bakıma bıraktı. Eskiden maniküristler kasap gibi tüm el ve ayak etlerini keserlerdi. Artık kesme işleminin sağlıksız ve birçok hastalığın davetçisi olduğunu hepimiz biliyoruz..
Sağlıklı manikür ve pedikür işlemi; tırnak eti kremleri, tırnak eti çıkarıcısı, tırnak peelingi ve kolajenli el ve ayak kremleri kullanılarak yapılıyor! Yaklaşık 50 seneyi aşkın süredir, bu işin ehli marka;MAVALA



Mavala Manikürü yaptırdığınızda, tırnak etlerinizin daha uzun süre çıkmadığını, yaptırdığınız bakımın ömrünün de uzun sürdüğünü göreceksiniz.İngiltere Mavala Manikürist Okulu Müdürü Jenny  Wiles; manikür aletlerinin kullanımını en aza indirerek yapılan el ve ayak bakımının; kişileri bulaşıcı hastalık riskinden koruduğuna ve tırnak sorunlarının (tırnak kırılması, mantar, tırnak boşalması, çukur tırnak, sararmış tırnak, soyulan tırnak vs..) da yok olduğuna dikkat çekiyor!!!
Doğru Soruna Doğru Ürün Kullanın.
Güzellik Sanattır!

5 yorum:

  1. merhaba Handecim:)
    Güzel yorumun için teşekkür ederim. Postların çok güzel bilgiler içeriyor, beğendim çok:)
    GFC'de takipteyim. Sen de beni takipler misin?
    Teşekkürler,
    http://styleglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Coco'cum;
      Ben seni hemen takibe aldım zaten :)
      Yorumun için çok teşekkür ederim.
      İlgiyle yeni yayınlarını bekliyorum!!
      Sevgiler

      Sil
  2. bunu duymuştum. Ama şu yaşına kadar hiç manikür -pedikür yaptırmadım. Yaptıranlar da trnak dibindeki etlerin daha çok uzadığını ve bir kez başlarsam sürekli yaptırmak zorunda kalacağımı söyledikleri için uzak duruyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bakımlıblog :)
      Dedikleri çok doğru eğer tırnak etlerini keserek yapılan maniküre bir kere başlarsan sürekli vücut kendini yenilemek isteyeceği için tırnak etlerin daha fazla ve nasırlaşarak çıkar ve sürekli yaptırmak zorunda kalırsın.Ancak tırnak eti kremi ve tırnak eti çıkarıcı kullanarak manikür yaparsan tırnak etlerin sürekli beslenir, yumuşak, parlak ve güzel görünür! Yorumun için teşekkür ederim.
      Sevgilerimle...

      Sil
  3. Merhaba, bloğunuzu bugün tesadüf eseri gördüm ve çok beğendim.. Tam benlik mevzular var burada.. Dikkatimi çekti ikimizde aynı dönem bloğumuzu açmışız..Manikür pedikür yaz kış 15 günde bir mutlaka yaptırırım ve Mavala ürünlerinden bende çok memnunum bir de Sally Hansen çok başarılı :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil