Sayfalar

5 Eylül 2013 Perşembe

L'Oréal Mucizesiyle Tanışmaya Ne Dersiniz?

Geçtiğimiz günlerde L'Oréal Paris Elsève Mucizevi Yağ, nam-ı diğer Extraordinary Oil'i denem fırsatı buldum. Saçlarımı son derece parlak hale getiren bu ürün, aynı zamanda uzun süredir aradığım yumuşaklığı da kazandırdı. Ürün, altı farklı değerli çiçek yağıyla zenginleştirilmiş. Normal ve boyalı saçlar için diye iki ayrı çeşidi var. Yoğun çiçek kullanımından dolayı güzel bir kokusu var.


Ürünü parmağınıza sadece bir iki damla damlayarak kullanabiliyorsunuz. Birçok serumdan farklı olarak sıvı bir yapıya sahip. Bütün saçlarınıza yayıyorsunuz. Çeşitli kullanım şekilleri var. Yıkama öncesi, ıslak saça, kurutmadan önce veya şekil verdikten sonra kullanabilirsiniz. Saçları yağlandırmadan yumuşatıyor ve parlatıyor, yumuşaklık hissi fönden önce kullanıldığında daha fazla duyulabilir. Fiyatı da oldukça uygun, her kesimin kolayca ulaşabileceği bir ürün.


Ben denemek için ıslak saça da kuru saça da uyguladım. Saçlarım bu uygulamadan sonra kolay tarandı, rengi çok parladı. Kızıl kahve olduğu için parlak tonlar daha bir ön plana çıktı. Bu ürünü denemekten pişman olmayacaksınız. Özellikle saçlarınızda ısı ve fönden dolayı zarar oluşma riski varsa, saçlarınızı sert buluyorsanız L'Oréal Paris Elsève Mucizevi Yağ'ı kullanabilirsiniz.


İçerik: www.modagrafya.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder